JERNBANE PIZZA DURUM KEBAB HOUSE

JERNBANE PIZZA DURUM KEBAB HOUSE

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 1039 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Jernbane Pizza Durum Kebab House. Vil du vide mere? Få mere at vide

8 aug 2022 at 20:19 Den dårligste pizza vi har fået ØV
6 aug 2022 at 22:33 Nu har jeg prøvet dem et par gange. Dårlig mad og dårlig service hver gang. Både fysisk i deres forretning og ved levering.
6 aug 2022 at 8:58 Mad var fin. Levering kom en halv time tidligere end hvad app'en sagde. Hvis tidspunkt i app'en er et tilfældigt tal restauranten ikke tager stilling til, giver det ikke mening at have det.
3 aug 2022 at 19:39 Jeg bedte om uden tomat og fik med tomt Og generelt bare dårligt kvalitet
15 jul 2022 at 21:59 God mad god service
15 jul 2022 at 18:57 Første gang jeg har oplevet at vente 1 tine på pizzaer med fyld for sig selv salatpizzaen havde alt salaten i egen bakke og bearnaisesaucen på pizzaerne var også i egen bakke.
15 jul 2022 at 6:02 Kold mad og lang Levrings tid når man skriver hurtigs muligt Fik det forkerte
14 jul 2022 at 2:30 Manglede dypelesen til pomfritterne og så er de lidt kedelige at skulle spise så dem sprang vi over deres pizza var ikke det store men de bringer ud sent og maden var stadig varm da den kom
8 jul 2022 at 2:52 Pizzaen var desværre kold da den ankom, endda selvom den ankom 20 min før estimeret tid.
7 jul 2022 at 23:06 Maden var kold
6 jul 2022 at 1:04 Really good food! Definitely will try again!